Echipa noastra

Construim in Mures de peste 12 ani
Bostan Junior este de 12 ani pe piata din Targu Mures, am construit zeci de case exclusiv unifamiliale organizate in ansambluri rezidentiale si am dezvoltat comunitati frumoase in jurul acestora.

Credem in necesitatea de locuinte noi, spatii moderne, functionale si elegante, care sa transmita optimism, energie si voie buna, astfel incat fiecare client sa fie multumit si pozitiv, contribuind la schimbarea in bine a mentalitatii si a conditiilor de trai din tara noatra.

Cu alte cuvinte, muncim cu drag, in ciuda tuturor dificultatilor, pentru ca oamenii din comunitatea orasului nostru, sa traiasca inconjurati de nou.

O casa noua, un apartament nou, te forteaza oarecum sa te inoiesti din toate punctele de vedere, dar cel mai important la nivel emotional si mental.

Iubim emotia inceputurilor transmisa de clientii nostrii multumiti, anul 2017 insemnand inceputuri si pentru societatea noatra deoarece am trecut si la construirea de locuinte colective (blocuri).

Aparitii Media:
Vezi articol Zi-de-Zi

image image

Seriozitate, Profesionalism si Calitate

Colaborand cu cei mai buni specialisti in proiectare, executie, finisaje, avem certitudinea ca aceasta noua etapa este doar un prim pas care il facem spre schimbarea aspectului Targu-Muresului si a zonelor adiacente acestuia, scopul nostru principal este sa vedem fericirea si multumirea pe fata fiecarui client. Atentia la detalii ne caracterizeaza, astfel incat clientii nostri sa se poate bucura de noua locuinta si sa o transforme in caminul mult visat.