,

Marului – Apartament 20

Cum ar fi sa ai confortul unui apartament, dar sa beneficiezi si de linistea si intimitatea unui cartier de case?

 

Descriere

Apartament deosebit in Tg. Mures cart. Unirii, str. Marului nr. 22A, in bloc nou cu 3 camere la etajul 3, tip penthhouse cu o suprafata generoasa, decomadat si foarte luminos fiind pozitie sud-vestica cuprinzand: living, 2 dormitoare, dresing, 2 bai, holuri generoase, bucatarie, 3 terase.

Apartamentul este finisat la cheie, incluzand si obiecte sanitare in bai, este izolat pe interior antifonic cu vata minerala bazaltica, in exterior cu polistiren de 10 cm, iar finisajul interior este modern si foarte calitativ cu usi premium albe, parchet 12 mm, gresie, faianta, vopsit lavabila gri deschis, geamuri termopan cu 3 sticle, centrala termica, calorifere etc

Cuprinde si design interior cu propunere mobilare.

Are 3 tersase generoase din care 2 tip balcon cu un peisaj superb pe 3 laturi: spre oras, spre curtea interioara si padure.

Apartamentul are inclus in pret un loc de parcare in incinta curtii blocului care cuprinde 2000 de metri patrati spatii verzi si aprox 1200 mp parcare asfaltata.

Blocul are curte inchisa cu poarte metalica actionata cu telecomanda, portita pietonala, 2 intrari in scara blocului, interfon, toate utilitatile de oras bransate, vecini tineri si prietenosi.

Designul modern al imobilului P+3, plus zona aerisita si neinghesuita, in plina natura face ca acest ultim apartament sa fie cireasa de pe tort a acestui bloc.

Pret: 79.900 eur + tva 5%

 

Informații suplimentare

 • Camere

  trei

 • Parcare

  parcare rezervata

 • Suprafata

  101

 • Tip locuinta

  Apartament