Casa Mona

Este cel mai mare model disponibil, avand o suprafata de 150 de metri patrati. Este un model prevazut cu garaj. Acesta este lipit de casa, modificand forma locuintei in L. Aceasta ”rupere” arhitecturala da impresia de masivitate, casa fiind gandita pentru un confort sporit al locatarilor.
Odata masina parcata in garaj,  accesul in casa se face printr-o usa interioara care da in hol, evitand astfel ca proprietarul sa mai iasa in exterior, pentru a reintra apoi in casa.
Living-ul generos are o forma lunguiata, fiind unit cu zona de bucatarie care e deschisa, astfel rezultand un spatiu de zi de 35 de metri patrati. Bineinteles, tot aici gasim camara-debara, casa scarii, baia. Accesul pe terasa de 21 de metri patrati se face din living, printr-o usa dubla.

La mansarda, gasim 3 dormitoare aerisite si luminoase, unul cu balcon, si un dresing cu acces din hol. Baia principala este luminoasa, avand aproximativ 9 metri patrati.
Casa se preteaza persoanelor dornice de un confort marit, care totusi nu doresc o casa imensa, cu cheltuieli de intretinere mari.

View portfolio